Куди поїдуть ведмеді із зоокуточка та чому припинили діяльність підприємства «Профдезинфекція»  – вирішувала сесія міської ради

1026

Понад 60 мільйонів гривень міського бюджету знову переділили. Як запевнив міський голова, дісталось і медицині, і освіті, і комунальним закладам. А ще депутати відклали питання про переїзд ведмедів із зоокуточка до реабілітаційного центру. Бо не змогли визначитися – де звірам буде краще.

Традиційно початок засідання – це доповнення до порядку денного. Щоб додати значимості своїй діяльності, місцеві обранці жодного засідання не можуть обійтися без популістських звернень до центральних органів влади.

Комунальне підприємство, що травить бліх та пацюків у місті, тепер стане приватним. Таким чином йому дають можливість заробляти гроші та самому регулювати тарифи на послуги, адже на цьому ринку працюють і приватники.

А ще до міської ради прийшли представники ініціативної групи скандального будівництва по вулиці Подільській та попросили створити міських обранців спеціальну робочу групу.

Понад 60 мільйонів міського бюджету перерозподілили. Як запевнив голова – дістанеться і медицині, і освіті.

Говрили на сесії і про ведмедів – їх із приватного зоокуточка планують на зиму вивезти до Львівської області у реабілітаційний центр. Та от власник приватного зоокуточка туди тварин віддати не хоче.

Як каже керівник комунального підприємства – інші центри місту відмовили через пере наповненість.

Питання вирішили відкласти на доопрацювання, та от чи дочекаються ведмеді вердикту?  Адже з настанням холодів у них починається зимова сплячка.

" " " "