«Різдвяний Хмельницький»

1097

У Хмельницькому презентували фотовиставку, яка відображає усю красу зимового міста.
Різдвяний Хмельницький на світлинах. У музеї-студії фотомистецтва презентували фотовиставку світлин, які показують красу нашого міста та традиції. До експозиції увійшли 50 найкращих робіт, та до участі подали значно більшу кількість. Такий конкурс організовують вперше. І участь у ньому міг взяти і професіонали, і аматори. Головний задум засновників був у відображенні зимового міста.
Новорічний настрій та місцеві декорації. В обласному центрі презентували суто хмельницьку фотовиставку. Одним із її учасників став містянин Антон Буга. Він протягом кількох тижнів фотографував різдвяний ярмарок та людей, які його відвідували. І оскільки раніше вже приймав участь у подібних конкурсах, вирішив і цього разу спробувати власні сили. Відібрав 10 найкращих світлин та відправив до конкурсного журі, а от до експозиції обрали лише три.
Анастасія Потурняк – також хмельничанка, яка любить фотографувати. А також залюбки ділиться своїми світлинами на різноманітних конкурсах. Цього разу вона отримала перемогу у номінації серед дітей. Для дівчини це був новий та цікавий досвід. Адже задля вдалого кадру доводилося виходити уночі, коли вулиці міста були порожніми та сяяли вогниками.
Анастасія Потурняк переможниця фотоконкурсу «Різдвяний Хмельницький»
У конкурсі «Різдвяний Хмельницький» прийняли участь 30 фотографів, серед них – 10 юних хмельничан.
Вперше та не востаннє. На наступний рік організатори обіцяють зробити цей конкурс ще цікавішим.

" " " "