Яскраво та різноманітно святкували головне державне свято у Волочиському та Хмельницькому районах

1771

Піснями та танцями війтовецькі таланти запросили до центру святкування жителів громади. Селище Війтівці, що на Волочищині, першим серед інших привітало Незалежну Україну із Днем Народження урочистостями на центральній площі.  Присутніх на святі вітали керівники громади та району.

Говорили на святі і про здобутки локального рівня. День Народження країни співпадає у даті ще з однією важливою подією. 19 серпня у Війтівцях також святкували день селища. Нині, це один із потужних центрів територіальної громади, що стрімко розвивається пліч-о-пліч із державою-іменинницею.

Багато прийшло на свято родинами. А ті, які цього року поповнилися новонародженими – отримали в ході святкувань подарунки. Сім’ї, ощасливлені малюками, привітав народний депутат України Сергій Лабазюк. Також відзначив талановитих дітей, працівників культури та керівництво громади. А наймолодші жителі отримали від парламентаря та його благодійного фонду «Ми поруч» ще один подарунок – сучасний спортивний комплекс, відкриття якого відбулося напередодні.

Та найбажаніший подарунок на усіх присутніх чекав попереду. Після офіційної частини на сцені виступив гурт «Толока», який поставив яскраву крапку на святі своїм драйвовим виконанням українських народних пісень.

Тим часом під запальну музику, що лунала на все селище, можна було вдосталь поласувати смачненьким. Пригощання та розваги для діток влаштували за сприяння народного депутата України Сергія Лабазюка та фінансовій підтримці його благодійного фонду «Ми поруч». Так само яскраво, різноманітно та смачно відзначали головне державне свято й у інших куточках 188-го округу нардепа. Так, у селі Лісові Гринівці святкували гуртом – всім Хмельницьким районом. Почали із велопробігу громадою, учасники якого фінішували просто в епіцентрі заходу.

Тим часом на головній сцені районних святкувань підсумовували здобутки чергового року Незалежності.

За кожним досягненням громади та району стоять його жителі. Тих, хто примножують здобутки своєю працею та небайдужістю у ході урочистостей відзначив народний депутат України Сергій Лабазюк. Ряснів цей день не лише подарунками, а й вишиванками. Чимало гостей прийшло на свято у національному одязі. Кажуть, це патріотично та святково, а також ідентифікує єдність народу. Та попри суперечливі думки, певні, відзначати головне державне свято українці просто забов’язані.

Так на святі відпочити можна було і тілом і душею. Опісля традиційної урочистої програми захід перейшов у інший формат. Невимушену та позитивну атмосферу забезпечив присутнім гурт «Лісапетний батальйон», що приїхав на запрошення народного депутата України Сергія Лабазюка. Своїм українським репертуаром у колоритному виконанні артистки просто підкорили сцену та серця всіх присутніх.

Насолоджувалися смачними стравами та слухали хорошу музику на День Незалежності й у Наркевицькій громаді, Волочиського району. Помічники народного депутата України Сергія Лабазюка привези на свято подарунки для жителів громади та керівництва.

Символічно напередодні – два представники Наркевицької ОТГ були занесені на дошку пошани Волочиського району. Про це зі святкової сцени відзначило керівництво району та громади.

27-ий рік поспіль Україна залишається такою ж різнобарвною та багатою на колорит, а головне – Незалежною країною. У ці святкові дні жителі Волочиського та Хмельницького районів зичили країні мирного неба та такої ж щасливої історії, як цьогорічні святкування. Головною окрасою яких стали радісні обличчя всіх учасників заходів. Фінального дня святкувань у Наркевичах, місце перед сценою присутні перетворили на танцювальний майданчик. І діти, і дорослі, не соромлячись щосили танцювали під запальні пісні гурту «Толока».

З надією у світле майбутнє країни, яка береже свою Незалежність. Адже, в 27 років, віриться – все найкраще лише попереду.

 

" " " "