Ким бути? Профзаклади області навчають 101 професії

1202

 101-єї професії навчають у професійно-технічних закладах Хмельниччини. Юнаки найчастіше обирають фах слюсаря-ремонтника. Серд дівчат популярні професії кухарки та кравчині. Із розвитком технологій окремі спеціальності втрачають актуальність, як от “Оператор комп’ютерного набору”. Натомість з’являються нові.

 Плужненський професійний аграрний ліцей – один з небагатьох серед професійно-технічних закладів в Україні, де готують фахівців із професії “Соціальний робітник-молодша медична сестра з догляду за хворими”.

 Професії кухарки-кондитерки, кравчині, перукарки найчастіше обирають дівчата. Хлопці більше тяжіють до спеціальностей, пов’язаних із технікою і будівництвом. У Теофіпольському професійному аграрно-промисловому ліцеї одна з найпопулярніших – інтегрована професія “Слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування, тракторист-машиніст, водій”

 Професійно-технічні заклади області готують фахівців із 101 професії. Щороку їх перелік змінюється. На зміну тим, що втрачають актуальність – з’являються нові.

 Із майбутнім фахом можна визначатися вже. Профтехосвітні заклади оголосили про початок вступної кампанії.

 

" " " "