Летальна ДТП у Волочиському районі: поліція з’ясовує обставини

Автомобіль винесло на зустрічну смугу руху

2311

На Хмельниччині поліція з’ясовує обставини дорожньо-транспортної пригоди, що сталася вчора, 15 травня, близько 18.35 на  у Волочиському районі. Аварія трапилась на відрізку шляху між селами Тарноруда і Поляни.

Призвідником ДТП став автомобіль “Фіат Скудо”, який винесло на зустрічну смугу руху. Чому так сталося – має з’ясувати слідство. Чи є в тому вина 31-річного водія, що був за кермом “Фіата”, чи, можливо, була інша, об’єктивна, причина, наразі не повідомляють. Відомий лише наслідок: виїхавши на зустрічну смугу руху, “Фіат Скудо” зіткнувся з автомобілем “ВАЗ 2104”, яким керував 53-річний чоловік із села Постолівка.

Читайте також: Летальна ДТП поблизу Хмельницького: зіткнення двох автомобілів завершилось трагедією

Від потужного удару, який понівечив обидва автомобіля, водій “ВАЗу” одержав травми, що виявилися несумісні з життям. Ще двоє людей, 46-річна пасажирка “ВАЗу”, а також водій “Фіт Скудо”, одержали важкі травми. Їх доправили в реанімацію районної лікарні.

Поліцейські, які розслідують цю ДТП, відкрили кримінальне провадження за статтею 286 ч.2 ККУ. Санкції цієї статті передбачають від 3 до 8 років позбавлення волі.

" " " "