Лідер Радикальної партії Олег Ляшко завітав на Хмельниччину.

1371

Лідер Радикальної партії, народний депутат України Олег Ляшко завітав на Хмельниччину. Політик звично спілкується із людьми на вулицях, там, де вони діляться із ним своїми проблемами, тим, що найбільше болить. Так у місті Славута пенсіонерка Людмила Андріївна розповіла: через несправедливо високі тарифи мусить виписувати своїх дітей із житла, інакше субсидії не отримати.

Відколи захмарно підняли тарифи на комунальні послуги Олег Ляшко добивається повернення старого порядку нарахування субсидії. Адже люди, які й так знаходяться на межі виживання, мусять виймати з кишені останнє, аби розрахуватися по платіжках.

Під час свого візиту до Славути лідер Радикальної партії відвідав і місцевий продуктовий ринок. Зайшовши до павільйону, де реалізовують молочну продукцію Олег Ляшко спілкувався із продавцями та покупцями. Політик наголосив: не можна дозволити продажу українських чорноземів іноземцям, як це нині пропонують в офісі президента. Адже це може стати фатальним для села. Крім того, люди, які тримають худобу повинні отримувати дотації з державної скарбниці – не менше п’яти тисяч гривень за корову. Так розвиватиметься і сільська місцевість, і селяни отримають гідну підтримку. А от нинішня надзвичайно низька закупівельна ціна на молоко є фактично знущанням над українцями.

У Радикальній партії переконані українці повинні споживати якісні та натуральні молочні продукти.  Відтак бачать вихід – припинити продаж пальмової олії, а не залишати людей сам на сам із проблемами. Перебуваючи у Славуті Олег Ляшко наголосив, він із командою готовий продовжувати відстоювати інтереси простих українців у Верховній Раді. Тож єдиним фронтом йдуть до перемоги на виборах 21 липня.

 

" " " "