Літій-іонний грабіжник: у Славуті молодик крав автомобільні акумулятори

Славутські правоохоронці викрили та затримали молодика, котрий крав автомобільні акумулятори

874

У Славуті поліцейські викрили та затримали молодика, котрий крав автомобільні акумулятори та магнітоли. Про це повідомили в Шепетівському РУП.

Про крадіжки до правоохоронців звернолося двоє місцевих жителів ще на початку поточного місяця. Обидва власники автомобілів марки “ВАЗ” повідомили, що з їхніх транспортних засобів хтось вик4рав акумуляторні батареї.

Поліцейським знадобилася доба для того, щоб встановити особу грабіжника та відшукати його.

Ним виявився 27-річний місцевий мешканець. Свої “набіги” він спеціально влаштовував на подібні автомобілі, адже старі автівки радянських часів менш захищені, ніж сучасні. Обравши майбутню “жертву”, зловмисник відчиняв капот моторного відсіку та витягав звідти акумуляторну батарею. При цьому одного разу чоловікові навіть вдалося прихопити з собою магнітолу.

Завдяки оперативності правоохоронців, збути крадене зловмисник так і не встиг. Наступного ж дня після надходження повідомлень про крадіжки правоохоронці відшукали його. В ході спілкування з копами зловмисник сам зізнався в скоєному.

Читайте також: У Хмельницькому водій наїхав на “зебрі” на двох пішоходів

«За фак­та­ми вик­ра­ден­ня пра­во­охо­рон­ці внес­ли ві­до­мос­ті до Єди­но­го ре­єс­тру до­су­до­вих роз­слі­ду­вань за ч. 3 ст. 185 (Кра­діж­ка). Та­кі дії ка­ра­ють­ся поз­бавлен­ням во­лі до 6 ро­ків. Три­ває слідс­тво», — йдеть­ся у по­ві­дом­ленні Ше­пе­тівсь­ко­го РУП.

" " " "