Літні табори Хмельниччини готові прийняти дітей

Наразі прийому юнаків на відпочинок заважають тільки жорсткі карантинні обмеження

1496

На Хмельниччині, як і в багатьох інших регіонах країни, літні дитячі табори та санаторії вже давно готові до прийому юнаків на відпочинок, але жорсткі карантинні обмеження поки що не дозволяють цього робити. Про це повідомляє видання “Голос України”.

Так, наприклад, міський бюджет Кам’янець-Подільського вже досить тривалий час готовий до прийому та може забезпечити більш ніж 80 пільгових путівок у дитячі табори та санаторії. У міському бюджеті під цю справу вже виділено 624 тисячі гривень, які чекають свого часу.

При цьому вже навіть відомий заклад, який забезпечить пільгові місця. Згідно результатів проведеного напередодні тендеру, відповідні обов’язки візьме на себе дитячий літній табір “Лісова пісня”.  Цей заклад вже давно готовий до прийому постояльців у відповідності до усіх норм санітарно-епідеміологічного контролю.

Читайте також: Незважаючи на карантин: Як пройшло свято Івана Купала у Хмельницькому

Теоретично, він би міг забезпечити належні умови вже зараз, але, зважаючи на досить непередбачувану ситуацію з коронавірусом, ризикувати немає сенсу. Отож, згідно карантинним обмеженням, робота усіх санаторно-курортних закладів України залишається призупиненою. При цьому слід зазначити, що ця заборона триватиме принаймні до кінця поточного місяця. Якщо після цього терміну уряд вирішить послабити карантин, то батьки одразу зможуть відправити своїх дітей на довгоочікуваний відпочинок.

" " " "