Листи до Миколая: чого хочуть діти?

632

Одні бажають, а інші здійснюють бажання. Підопічні «Карітасу» пишуть листи до Миколая. Таку акцію благодійний фонд проводить вже понад 10 років. Діти з неблагополучних чи малозабезпечених сімей, вихованці інтернатів до 19-го грудня замовляють подарунки. Здійснюють дитячі бажання пересічні хмельничани. Як стати благодійником та чого хочуть діти?

У пані Ліди – шестеро дітей, двоє дівчаток та четверо хлопчиків. Сьогодні багатодітне сімейство вперше пише листи до Святого Миколая. Старші – самі, молодшим допомагає мама.

Вероніка полюбляє слухати музику, тож у Миколая просить радіоколонку та навушники. У її брата Ярослава мрії схожі.

А ось Миколаями для цих дітейстануть хмельничани. Листи з дитячими мріями представники Карітасу поширюють серед меценатів, підприємств, установ, які підтримують цю акцію. Її, до слова, проводить вже понад 10 років. Минулоріч, до прикладу, 400 дітей з неблагополучних чи малозабезпечених сімей отримали подарунки.

Цього року, сподіваються у Карітасі, хмельничани знову підтримають благодійну акцію. Працівники фонду вже зібрали 400 дитячих мрій. Тепер чекають тих, хто їх реалізує.

Благодійна акція стартувала 12-го листопада та триває до 11-го грудня. До того часу кожен охочий може долучитися до доброї справи, стати для якоїсь дитини Миколаєм та здійснити її мрію.

" " " "