Люди, які працюють на землі, відзначили своє професійне свято.

1747

Традиційно у третю неділю листопада люди, які невпинно трудяться на землі, відзначають своє професійне свято. Сільське господарство є пріоритетним напрямком для Хмельницької області. З року в рік наші трудові колективи та компанії демонструють неабияку наполегливу працю на землях краю.  Це перетворюється у перші місця у загальнонаціональних рейтингах із врожайності, садівництва, тваринництва та переробки.

За вирощуванням ранніх зернових наш край є кращим в країні. Більше того – нашим аграріям попри складні кліматичні умови цього року  вдалося виростити та зібрати рекордні врожаї кукурудзи. Усе завдяки впровадженню  новітніх прогресивних технологій.

Що ж до районів, то до прикладу, у  Волочиському цього року висока врожайність цукрового буряка. Та й розвиток тваринницької галузі є одним із кращих в області.

Отримали відзнаки в цей день і кращі трудові колективи та компанії. Однією із таких є Група компаній Вітагро. Окрім роботи в полі та вирощування високих врожаїв сільськогосподарських культур, у Вітагро великими кроками розвивається тваринницька галузь.

Цей рік, за словами генерального директора, попри важкі погодні умови став дійсно аграрним. Про це свідчать показники. Але попри закінчення року аграрії не стоять на місті, та вже готують нові площі під урожай 2019-го.

Варто відмітити, що окрім виробництва на Хмельниччині вже відкриваються підприємства із переробки сировини. Її експортують по всьому світу.

" " " "