Людське «ні!» додатковому трансформатору.

612

Житловий багатоквартирний будинок між двома електричними підстанціями. В Хмельницькому жителі багатоповерхівки, що по вулиці Проскурівського Підпілля 115/1, бунтують. Все через будівництво нової електропідстанції, яку під’єднають до  новобудови. Люди кажуть, забудовник порушив усі відстані, тож така близькість до стін їхніх квартир може негативно вплинути на здоров’я мешканців.

За кілька метрів від цього будинку знаходиться стара електропідстанція, проте нещодавно люди побачили, що на задньому дворі прямо у них під вікнами почали зводити ще одну. Це, за словами жителів, робити не можна, адже така близькість може негативно впливати на здоров’я людей.

На місці, де зараз уже знаходиться котлован та йде підготовка під нову електропідстанцію, раніше росли дерева та був дитячий майданчик.

На збори мешканців будинку прийшли і представники забудовника. Кажуть, всі документи на будівництво нової підстанції в них є. Їх погодили у кожній інстанції.  А щодо вирізки дерев та ліквідації майданчика – то людям продемонстрували розроблений дизайн нової прибудинкової території.

Окрім двох сторін конфлікту на зібрання прийшли й міські чиновники. Вони кажуть, із документами та погодженнями будуть розбиратися, а поки будуть просити забудовника призупинити будівництво.

" " " "