Магія купальської ночі

544

Із частуваннями та подяками зустріли купальську ніч у Шмирках. Адже день народження улюбленого села припадає саме на це свято. Тож після карантинних обмежень жителі з неабияким азартом взялись готувати концертну програму. На святкуваннях відзначили автора кращого віночка, молоді родини отримали подарунки. А гарним завершенням дійства стала дискотека та палаюча ватра.

Тим часом з усіх куточків Наркевицької громади приїжджають гості. Святкувати у цьому селі  – гарна традиція. ЇЇ трохи перервав карантин. Тож люди із нетерпінням підходять до сцени, аби побачити виступи аматорських колективів.

Літня спека поволі спадає до вечора. А от саме свято – лише розпочинається. Від благодійного фонду народного депутата України Сергія Лабазюка «Ми поруч» спортивний інвентар отримала школа, грошові сертифікати – колективи громади, відзначили і молоді родини.

Як кажуть у громаді, найбільша цінність – це місцеві люди. Саме завдяки їх невтомній праці, азарту та життєлюбності і прижились такі свята. Тож подарунки отримали і цьогорічні ювіляри.

Сувенірна продукція, смачна юшка та фотозони  – усе це задля хорошого настрою. Від благодійного фонду Сергія Лабазюка «Ми поруч» усіх охочих частували ароматними ковбасками прямо із вогнища.

Тим часом сцена буяє місцевими талантами. Танцювальні колективи показують майстерність, а артисти співають запальних пісень.

За гарно сплетені вінки для дівчат отримали призи. І от хвилююча мить для молоді – час пускати їх на воду. Уся увага прикована до місцевого ставка. Саме у такі святкові дні жителі гуртуються, а невеличкі села демонструють – наскільки важливо берегти споконвічні традиції. І таким прикладом є Наркевицька громада, каже народний депутат України Сергій Лабазюк.

У день народження села гості та присутні бажають Шмиркам лише процвітання.

Саме спільними зусиллями вдалося влаштувати свято для людей, розповідає голова громади.

У такі моменти відчувається справжня магія та гордість за своїх земляків, каже голова благодійного фонду «Ми поруч» та директор групи компаній VITAGRO Петро Лабазюк.

За давньою традицією завершилось святкування розпалюванням ватри. А для молоді купальська ніч продовжилась дискотекою.

" " " "