МАРАФОН МРІЙ

393

Час здійснення бажань! Стартував марафон здійснення мрій за підтримки благодійного фонду Ігора Палиці «Тільки разом». Захід Всеукраїнський, тож кожна дитина із міста чи села до 16 років має шанси отримати бажане. Умови участі прості, а до благодійництва долучаються меценати всієї України.

Ідея марафону – допомогти дітям здійснити свої заповітні мрії, досягти успіхів та розкрити здібності. А також отримати інструменти для здолання майбутніх професійних висот – до прикладу, у спорті чи в музиці. Для цього потрібно надіслати заявку на ім’я організаторів – на електронну пошту чи на фейсбук-сторінку Марафону здійснення мрій. Найважливіша частина  – описати мрію та необхідне для її втілення.

Організатори збирають заявки та поширюють у соцмережах, адже за всіма дитячими бажаннями стежитимуть меценати, які зголосились на ініціативу фонду Ігора Палиці  «Тільки разом». І саме вони готові стати чарівниками для мрійників.

Прості умови, а винагородою може бути майстер-клас із зіркою чи освітні курси. Словом, усе, що допоможе розкрити таланти підростаючого покоління.

" " " "