Маєш спортивні здобутки – отримаєш стипендію. У Хмельницькому відзначили кращих спортсменів та тренерів

552

Маєш здобутки у спорті – маєш грошові стипендії. Хмельницька міська рада відзначила кращих спортсменів та тренерів, які минулого року демонстрували своє вміння, силу і витривалість усьому світу. Кільком десяткам людей, які пов’язали своє життя із спортом, надали грошові стипендії.

Для хмельничанки Альони Вересняк минулий рік був вдалим на виступи як на європейських, так і на світових чемпіонатах з карате. Цим видом спорту вона займається вже понад 12-ть років. Головними конкурентами вважає японок, але і європейки зараз досить сильні.

Тетяна займається пауерліфтингом. За її словами, минулий рік також був насичений на змагання. Тепер активно готується разом із тренером до цьогорічних змагань європейського та світового рівня.

Дівчата та ще кілька десятків спортсменів та тренерів отримали традиційні міські стипендії за яскраві виступи у своїх видах спорту.

Очільник міста додає, за останні кілька років спорту у місті почали більше приділяти уваги. Мова йде про будівництво спортивної інфраструктури та великих об’єктів таких, як Палац спорту.

У 2022 році мерські стипендії отримуватиме 21 спортсмен. Сума виплати – 50% від мінімальної заробітної плати. Чотирьом нашим представникам передбачена щомісячна стипендія у розмірі 10 тисяч гривень. Така сума нарахована Марині Бех-Романчук, Михайлу Романчуку, Ользі Полюк та Аліні Марущак.

" " " "