Медичний туризм. Хмельницька обласна дитяча лікарня вдосконалює свою роботу

525

Медичний туризм як складова розвитку та вдосконалення. Хмельницька обласна дитяча лікарня продовжує розвиватися. Наразі  ведуться активні роботи щодо будівництва нового корпусу, незабаром свої двері відкриє нова поліклініка.

Хмельниччина може стати однією із областей, у якій надаватимуться  якісні медичні послуги та зайняти нішу медичного туризму. Над цим вже активно працюють. Цього року Хмельницька обласна дитяча лікарня отримала 9 пакетів послуг від НСЗУ. Раніше їх було тільки чотири.

Наразі по допомогу до місцевих спеціалістів почали звертатися люди із інших регіонів країни. Наші лікарі навчаються та час від часу проходять медичні практики у європейських країнах.

Рік тому заклад отримав нового керівника. Лілія Брухнова каже, планів та амбітних цілей багато. Деякі з них вже вдалося втілити в життя. Зокрема це  майбутнє відкриття  оновленої поліклініки. Вона буде у відповідності до європейських стандартів. Відкрити її планують вже за місяць.

Ще однією амбітною ціллю є відкриття та запуск нового корпусу дитячої обласної лікарні. В минулому році будівництво заморозили, проте в цьому планують закінчити всі ремонтно-монтажні  роботи.

 

" " " "