«Мелодії серця»: у Хмельницькому відбувся обласний вокальний конкурс УТОС

1049

«Живе той, хто творить»: під таким лозунгом в обласному центрі відбувся обласний конкурс серед слабкозорих вокалістів. За традицією його проводять в рамках благодійної акції «Я бачу вас серцем». Цьогоріч позмагатися за першість у співі з’їхалися представники Українського товариства сліпих з різних куточків Хмельниччини. Загалом аж 17 учасників тішили і журі, і гостей свої співом.

«Живе той, хто творить». В обласному центрі відбувся вокальний конкурс серед слабкозорих. Позмагатись за першість до Хмельницького з’їзхалися представники Українського товариства сліпих з різних куточків краю.

Пані Оксана майже нічого не бачить. Втім, каже, це не заважає їй повноцінно жити. У жінки є все – і сім’я, і робота і улюблене хобі.

Без музики по життю ані кроку і пані Валентина.

Жінка вперше бере участь у подібному конкурсі. Зізнається, готуватися було не складно, адже у час цифрових технологій у таких як вона – слабкозорих – чимало можливостей для самореалізації та розвитку – було б бажання.

А, от, пан Віктор на публіку співає далеко не вперше.

Чоловік каже, пісні у своєму виконанні записує самотужки – має спеціальну програму.

Сучасні технології та можливість розвиватися вдома – це добре, кажуть у журі. Хоча, додають, людська увага – це краще.

В обласній організації українського товариства сліпих кажуть, журі буде важко судити їх підопічних. Адже, усі вони – талановиті.

" " " "