Мережа супермаркетів АТБ попередила про підняття цін на продукти харчування

3171

 «АТБ-Маркет» підвищує ціни на соціальні категорії продуктів харчування та товари першої необхідності. Про це повідомила прес-служба компанії. Передбачається зростання цін на продукти з так званого «бощового набору», гречку, цукор, борошно та яйця. Наші журналісти перевірили ціни у місцевому маркеті та дізнались у чому причина підвищення вартості. 

 Мережа магазинів АТБ підвищує ціни на соціальні категорії продуктів харчування й товари першої необхідності.

 За інформацією прес-служби компанії, продукти з “борщового набору” (картопля, капуста, цибуля, морква) подорожчали на 35-128%, цукор – на 8%, макаронні вироби – на 9,5%, крупи – на 11%, гречка – на 51%, борошно – на 5%, яйця – на 6%. Представники мережі запевняють – ціни зростатимуть поступово, аби споживачі не так гостро це відчували.

 Хмельничани ж вже відчули здорожчання товарів. Кажуть, ціни на найзатребуваніші продукти зросли в середньому на 10%.

 В АТБ запевнили, що в умовах загальнонаціонального карантину компанія працює «виключно за мінімальною націнкою». Крім того, мережа впроваджує послугу «пенсійна година». Щодня з 9-ї до 10-ї ранку до магазинів планують впускати тільки пенсіонерів. Мається на увазі, що вони не будуть контактувати ні з ким іншим і зможуть безпечно закупити продукти окремо від інших вікових груп.

 

" " " "