«Метеор» – «ХНУ»: боротьба за бронзу

1323

Доля бронзової нагороди – відома. «Метеор» та «ХНУ» зіграли другий матч малого фіналу Кубку Дроздова. У першому протистоянні метеорівці у триочковий кидок переграли «ХНУ». Перемога далася їм важко, практично на останніх секундах гри. 

Малий фінал Кубку Дроздова завершився. За доброю традицією, змагалися «Метеор» та «ХНУ». Нагадаємо, у першому матчі метеорівці у триочковий кидок переграли «ХНУ». Перемога далася їм важко, практично на останніх секундах гри. Аби несподіванок не було у другій грі, вирішили – потрібно щось змінювати.

Перша половина гри була доволі напруженою і різниця у один кидок вирішувала, хто на крок попереду. Зібратися «Метеору» вдалося аж під сам кінець гри. Рахунок говорить сам за себе – 78 на 69.

Перемога «Метеора» – абсолютно заслужена, кажуть новаторівці. Команда не просто виграла, а й показала справжній баскетбол.

У боротьбі за бронзу що одна, що інша команда проявили характер. Наразі поєдинки малого фіналу називають найкращими у цьогорічному сезоні Кубку.

Щоправда, попереду щонайменше ще одна гра. Свій другий матч проведуть «Феміда» та «Новатор». Традиційно, ці команди змагатимуться за золото Кубку Дроздова.

 

" " " "