Міська рада проти подвійних тарифів за газ !

968

«Ні!» оплаті за транспортування – міська рада проти подвійних тарифів за газ! Хмельницькі міські депутати звернулися до Уряду і Президента із вимогою скасувати тариф за транспортування газу. Для цього навіть зібралися на першу однак позачергову сесію міськради. Сподіваються, що вище керівництво країни дослухається до думки громади і перегляне новий тариф.

Анбандлінг не пройде! Хмельницька міська рада проти нового газового тарифу. Аби висловити свою позицію, депутати навіть зібралися на першу у 2020-му роціпозачергову сесію.  Свої претензії виклали у зверненні до Уряду, Прем’єра і Президента.

Хмельницький міський голова обурений,  мовляв новий газовий тариф незаконний! До слова, йому за транспортування нарахували 213 гривень.

В Хмельницькій міській раді кажуть, торік вже була спроба впровадити новий газовий тариф, однак тоді вдалося достукатися до керівництва країни. Мовляв, перемогли бо згуртувалися.

Загалом, під час позачергової сесії депутати розглянули 14 питань. Серед яких  зміни до бюджету в зв’язку із необхідністю купити ще дві земельні ділянки під  рекультивацію смітєєзвлища. Ціна питання – понад півмільйона гривень.

А ще під час сесії депутати одноголосно перейменували юридичний відділ міськради у управління правового забезпечення, прийняли у комунальну власність два каналізаційних колектори та водомережу,  і опрацювали 5 земельних питань.

" " " "