Міський голова Хмельницького звітуватиме 20 грудня о 19:30 наживо на телеканалах «Ексклюзив» та TV7+

1488

Сімсот тридцять днів або два роки… Саме стільки часу минає відтоді, як місто Хмельницький очолив Олександр Симчишин. Сто днів, рік на посаді, а тепер – два роки – вже гарною традицією для нашого телеканалу стало звітування міського голови у прямому ефірі. Цей проект ми втілюємо у життя спільно із рухом «Чесно». Цього разу міський голова Хмельницького звітуватиме перед громадою 20 грудня о 19:30. Чому варто долучитися до звіту – дивіться далі.

Так Хмельницький міський голова Олександр Симчишин звітував про перший рік на посаді у ефірі нашого телеканалу. Запитання користувачів соцмереж, журналістів, громадських активістів і дзвінки у студію – дві години інтерактиву у прямому ефірі. Наступного тижня ми плануємо це повторити.

Це вже третій звіт міського голови, який проходитиме у студії нашого телеканалу. Так найкраще вдається проаналізувати різницю між обіцяним і виконаним.

Традиційно звіт проходить під знаком партнерства з рухом «Чесно». Ця відома на всю країну громадська організація високо оцінила рівень наших телеканалів.

Долучитися до нашої роботи Ви можете вже 20 грудня з 19:30. Поставити своє питання міському голові можна двома способами: телефонувати під час ефіру до студії за незмінним номером 65 04 53, або ж, не чекаючи середи, написати питання у Фейсбук.

 

" " " "