Міський голова привітав добровольців зі святом

1419

 14 березня Україна відзначатиме день добровольця. Це свято героїв та справжніх патріотів своєї землі, котрі у складний для країни час вирушили на її захист, а декотрі й досі воюють на Сході. Нині хмельницьких «воїнів з доброї волі» вітали у міській раді. 

 Коли почалася військова агресія, вони першими вирушили на захист країни. Саме завдяки добровольцям – їхній мужності, відданості національним інтересам і щирому патріотизму вдалося зупинити російського агресора. 14 березня в Україні вдруге відзначатимуть День українського добровольця. В переддень свята міський голова відзначив подільських добровольців почесню відзнакою та подарунками.

 Самі добровольці кажуть – це свято для них дуже важливе. Окрім відзнак та подарунків, приємною є увага та пам’ять про них. Адже за шість років війни люди вже звикли до такого стану речей, кажуть військові. Патріотичні настрої людей згасли. А говорити про війну необхідно, варто у підростаючому поколінні виховувати любов до України та розуміння патріотизму.

 Нагадаємо, сьогодні також двом родинам доброврольців вручили ключі від нових однокімнатних квартир. Це вже вдруге міська рада дарує «воїнам з власної волі» нові помешкання.

 

" " " "