5-ТА ЗМІНА В ДІЇ

29

Нова, 5- та зміна, стартувала у дитячому таборі Eko life Збруч. Сюди, на 7-ми денний відпочинок, діти прибули для єднання із природою, за новими знайомствами та моральним відпочинком.

Більшу частину дозвілля займають патріотичні заходи. Такі як плетіння маскувальних сіток, виготовлення оберегів для захисників, виконання малюнків.

Дружня атмосфера розвіяла всі дитячі страхи. Тож попереду лише позитивні емоції, які закарбуються у пам’яті надовго.

Окрім відпочинку, табір корисний для дітей тим, що тут можна навчитися комунікувати, та працювати у команді.

Майбутнє нашої держави саме у цих щирих посмішках та палаючих оченятах. Тож здоров’я дітей, як психічне так і фізичне, повинно бути на першому місті, запевняє голова благодійного фонду сім’ї Лабазюк «Ми поруч» Петро Лабазюк.

І саме для того аби позитивні емоції заполонили дитячі душі був створений цей табір. І вже 3 тій рік поспіль ця мета виконується.

Ідеальний – саме так відпочивальники називають. А для того щоб були сили на різноманітні активності дітей у таборі годують 5 разів. Порції тут доволі великі, тож що таке голод не знають, кажуть відпочивальники.

Зустрічати дітей патріотичний табір буде ще цілих півтора місяці, аби охопити максимальну кількість майбутніх школярів та добре оздоровити їх перед новим навчальним роком.

" " " "