9-ТА ЗМІНA THE END!

256

Із пародією на Вірку Сердючку, патріотичними піснями та веселою сценкою закінчили 9- ту зміну майже 110 дітей українських захисників із Розсошанської громади. Нові друзі, безліч емоцій, позитивні враження-це все і не тільки діти отримали саме у Еко лайф Збруч.

З перших днів перебування, для того аби нудьга не охоплювала серця дітей, молоді вихователі вигадали цікаві ігри, вікторини, спортивні конкурси. Докладали зусиль і для підтримки захисників- плели маскувальні сітки

Ранкові зарядки, вечірні дискотеки, перегляди фільму залишаться у яскравих спогадах дітей ще надовго. А окрім розваг у серця дітям запали й пізнавальні екскурсії.

Дружня атмосфера у поєднанні із атракціями, неймовірною природою допомогли дітям розслабитись та видихнути всі хвилювання.

На закриття зміни до своїх рідненьких діточок прибули батьки. Кажуть, таке розвантаження вкрай потрібне, тож задоволеними залишились і дорослі і малі.

Окрім танців та пісень, вихователі, а за ними й діти, вигадали цікаві номінації один для одного.

Дитячий патріотичний оздоровчий табір Еко лайф Збруч в рамках проекту «Поділля мрій» від благодійного фонду сім’ї Лабазюк став гарною традицією ось вже третій рік поспіль. Та щороку тут значні оновлення, і все для того, аби дітям наших захисників добре відпочивалось.

Вже за декілька тижнів, ці- задоволені та щасливі, а найголовніше відпочилі діточки знову вирушать до школи, аби здобувати нові знання. А на заміну дітям із Розсошанської громади незабаром заїдуть інші юнаки та юнки, які на собі відчують, що таке табір серед мальовничої природи.

" " " "