АБИ НАЦІЯ БУЛА ЗДОРОВІША

488

Новий спортивний майданчик зі штучним покриттям з’явився волочиському садочку Зірочка. Простір для активних занять спортом у садку очікували давно, і от, мрія батьків та дітей здійснилась. Втілити мрію в життя вдалось завдяки благодійному фонду сім’ї Лабазюк «Ми поруч».

Для частини дітей цей день останній у садочку, попереду у них школа. Малеча розповідає, будуть сумувати за садком.

Такі маленькі, та водночас дорослі діточки терпляче відвідували садочок увесь рік. Буремне сьогодення навчило малечу швидко одягатися у разі повітряних тривог та пересиджувати в укритті декілька годин. Та вихователі сподіваються, новий навчальний рік розпочнуть у мирній країні.

Крайній день перед канікулами батьки разом із вихователями вирішили зробити не тільки позитивним, а й благодійним. Просто на подвір’ї Зірочки розташувались столики із солодощами та випічкою.

Окрім нового майданчика у садочку з’явились і зелені насадження. Батьки разом із гостями дійства висадили декілька молодих саджанців туї.

Сьогодні кожен повинен працювати, аби діти проживали під мирним небом. Адже саме маленькі українці творці щасливого майбутнього нашої держави.

11 ігрових майданчиків, вистелені бруківкою доріжки та оновлені павільйони з’явились і у Волочиському закладі дошкільної освіти Калинка. Тепер, 150 діточок мають сучасні елементи, які зроблять дозвілля ще цікавішим.

Батьки розповідають, саме ігри та цікаві заняття відволікають дітей від поганих новин, які лунають звідусіль.

З нагоди Дня захисту дітей та останнього навчального дня у садочку діти разом із вихователями підготували маленьке святкове дійство.

Оберігати малечу та дбати про щасливе дитинство, яке незважаючи ні на що повинно бути у кожної дитини – ось одне із головних завдань дорослих.

Курс на активний та всебічний розвиток дітей є головним у громаді. Адже сильну націю потрібно гартувати з дитинства.

Після святкових дійств дошкільний заклад буде готуватись до нового навчального року, а діточки – набиратись сил та нових вмінь, аби восени розпочати нову сторінку життя.

" " " "