АКТУАЛЬНІ НОВИНИ ТА ДОСТОВІРНІ ФАКТИ- ЖУРНАЛІСТИ СВЯТКУЮТЬ СВОЄ ПРОФЕСІЙНЕ СВЯТО

306

Вони першими дізнаються про події, мчать на зйомки та готують матеріал на колесах. Вони мають перевірити інформацію та достовірно викласти факти. Працівники засобів масової інформації відзначають професійне свято. З цієї нагоди у стінах обласної адміністрації представники різних видань, телеканалів та друкованих засобів масової інформації приймали вітання.

Журналістика – це  відповідальність та виклики. У непрості часи автори сюжетів, статей, дописів шукають актуальні новини та готують їх для своїх читачів та глядачів.

Професія журналіста – цікава і динамічна. Хоча автори часом можуть зіштовхнутись із викликами та нерозуміннями.

Цьогоріч через активні бойові дії з боку росії інформаційний простір перенасичений брехнею та спекуляціями. Тому боротьба із фейками ворога та викликами воєнного часу – це важка ніша сучасної журналістики. Як і боротьба із власними емоціями.

У 2024-му щорічну обласну премію за кращу журналістську роботу в галузі журналістики отримало видання «Книга про війну». Його написав політик та волонтер Віталій Олуйко. Як каже автор, ця праця – це спогади про запеклі бої, про бійців батальйону тероборони та історії полеглих героїв.

Тож так злагоджено та відповідально журналісти продовжують працювати і надалі. Навіть під час воєнного стану ми розуміємо усю відповідальність своєї професії. Робота в інформаційному тилу триває

" " " "