АМБАСАДОРИ ПОЛІВ – КОМПАНІЯ VITAGRO PARTNER ОРГАНІЗУВАЛА ДЕНЬ ПОЛЯ НА РІВНЕНЩИНІ

271

Понад 100 учасників, велика платформа для дискусії та цікаві спікери. Перед тим, як збирати великі врожаї, землероби збираються в полі, під час дощової погоди, аби поговорити про проблеми та знайти нових партнерів. Усіх нині цікавить ціна на зерно, взнаки дається і війна – брак кадрів та обмежені шляхи збуту нині головний біль для кожного фермера.

День поля на Рівненщині організували на землях колишнього колгоспу села Зоря, який був відомий далеко за межами області своїми врожаями. Нині на цих угіддях працює компанія VITAGRO. І навіть у складні часи розширює свої орні площі.

Саме тут на демонстраційних полях компанія VITAGRO PARTNER разом із партнерами показує колекцію зернових, які максимально адаптовані під теперішні погодні умови.

Нині наука йде поруч із агрономією. Адже навіть досвідчені фермери втрачають врожай через поганий догляд чи недостатній обробіток. Тут головне – не втратити час під час запланованих обробок угідь. На Дні поля учасники отримали грунтовні консультації від науковців.

Війна неабияк підриває можливості аграрного сектору. Проте навіть неповним складом, адже механізатори також нині на передовій, група компаній VITAGRO продовжує збирати зерно та допомагає армії.

Насіння, добрива, комплектуючі – частина прибутків аграріїв іде на закупи необхідного. Тут, на дні поля були представлені сучасні засоби захисту, живлення від торгової марки BAYTON.

Агроному чи фермеру потрібно бути мобільному та рухатись по полю, незалежно від погоди. Для таких випадків партнери на Дні поля представили кілька цікавих рішень.

Під час панельних дискусій та виступів присутні говорили про майбутнє агросектору.  За словами представника комітету з питань аграрної політики – майбутнє за кооперативами, переробкою та усвідомленням того, що все ж доведеться адаптовувати власну продукцію під європейські ринки.

Та навіть у воєнні часи компанія VITAGRO PARTNER шукає нові можливості та потужно тримає позиції на ринку.

І теоретична, і практична частина у полі – це інформативно та доступно. Саме так працівники полів шукають нові альтернативні сорти, а консультанти допомагають підібрати найкращі варіанти захисту грунту та рослин.

Тож оптимізму хліборобам не позичати. Вони вірять в наших воїнів та готуються збирати врожай. А компанія VITAGRO PARTNER завжди на зв’зку зі своїми колегами.

" " " "