АВТОШКОЛА ДЛЯ ОСІБ З ІНВАЛІДНІСТЮ

275

На Хмельниччині отримати водійські права для людей з особливими потребами можна поки – що у єдиній, автошколі. Знаходиться вона у Кам’янці-Подільському при Харківському національному університеті внутрішніх справ. Що “переїхав” після повномасштабного вторгнення окупантів.

За пів року підготували близько 120 слухачів з теорії, 22 два – з практичного керування, п’ятеро людей з інвалідністю отримали посвідчення водія.

36 років пересувається на колісному візку пані Наталя із Кам’янця-Подільського. Планує поновити водійські права, освіжити знання із теорії та практики. Вже навідалася до автошколи. Каже, була приємно здивована умовами для людей з інвалідністю.

До сервісного центру МВС Хмельниччини завітали представники громадських організацій, що опікуються людьми з особливими потребами із Хмельницького, Кам’янця-Подільського, Красилова. Щоб дізнатися усі етапи, які потрібно пройти від  медичного огляду до отримання посвідчення водія.

Отримати посвідчення водія для людей з особливими потребами стало можливим завдяки співпраці  з «Автошколами для осіб з інвалідністю», що беруть участь у флагманському проєкті МВС. Окрім Кам’янця-Подільського такі школи  діють у Києві, Кропивницькому, Дніпрі та Львові.

" " " "