БЕЗ НИХ НЕ ОБІЙТИСЯ ПРИ УКЛАДАННІ ЖОДНОЇ ВАЖЛИВОЇ УГОДИ

261

Претсижно, відповідально і затребувано. Професія нотаріуса копітка, цікава і потребує постійного вдосконалення. Вони мусять знати усі напрямки юриспруденції і слідкувати за  мінливими законами. При цьому мати навички психолога, адже потрібно працювати і з документами і з людьми, котрі стоять за ними. В нотаріусів України є навіть свої правила професійної етики.

Нотаріуси – професійні юристи. Посередники, котрим держава довірила підтверджувати законність фактів і документів. Вони оформляють майнові права, фіксують факти підписання договорів, оформлюють заповіти. Від їх професійності може залежити доля людей.

Нотаріат Хмельниччини – це обласний нотаріальний архів, 146 приватних нотаріусів, 37 консультантів та велика кількість технічних працівників.

Наразі нотаріат України знаходиться у процесі реформування. Його дещо пригальмувала війна. Попри все, нотаріуси продовжують виконувати свою роботу професійно. Про що відмитили гості заходу.

Доступність та якість послуг залишають пріоритетними у роботі нотаріусів Хмельниччини. З нагоди свята представників цієї важливої професії відзначили грамотами та подарунками.

" " " "