ЧАС ДЛЯ СПОРТУ

200

Ось так вправно м’яч потрапив у ворота футбольної команди ДЮСШ. Загалом участь у чемпіонаті взяли з десяток футбольних клубів з різних куточків України. Зокрема і Локомотив Подільськ, що на Одещині.

Футбольний клуб Новатор представляло дві команди молодшої та старшої вікових категорій. Гравці молодшої зайняли 7-ме місце з 10-ти.

Кожна команда добре готувалася до чемпіонату, тож забити в ворота одному гравцю було важче аніж грати разом. Принцип командної гри найголовніший-переконує футболіст Красилівського клубу Кінгсмен, а ще впевненості додають вболівальники.

А якщо для сина це важливо – то ненька завжди підтримає, запевняє мати Ореста. Сьогодні вона, разом із батьками гравців клубу тут, аби дати дітям максимальну підтримку.

Такі чемпіонати організовують не для визначення найкращого.  В першу чергу це-досвід для маленьких футболістів.

Саме для дітей та заради їх розвитку функціонування футбольного клубу не зупинилось ані під час ковіду, а ні попри війну.

Найбільше голів серед учасників забили гравці старшої категорії Новатора. Футболісти 2014 року готуються до зустрічі із красилівськими кінгсменами.

І все ж за результатами фінальної гри та вирішальної серії пенальті перемогу у чемпіонаті здобули новаторці.

" " " "