ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ З ВІЛЬНОЇ БОРОТЬБИ

24

Хмельницький – в епіцентрі знакової спортивної події року. На базі Хмельницького обласного центру фізичного виховання учнівської молоді відбувся чемпіонат України з вільної боротьби серед жінок. Приїхали кращі з кращих.

Ірина Бондар із Житомира. Нещодавно повернулася з чемпіонату світу серед спортсменів до 20 років, що проходив в Іспанії, де здобула золото.

Участь у чемпіонаті України взяли понад сто спортсменок з різних областей країни та міста Києва. Хмельниччину  представляли 7 борчинь.

Привітати учасників змагань прийшли друзі та партнери вільної боротьби.

З нагоди дня фізичної культури та спорту нагрудними знаками «За відданість державі» від Хмельницької обласної ради отримали – майстри спорту України з вільної боротьби Назар Додь, Анна Карбовська, Оксана Москальова та Ольга Щебетюк.

За результатами чемпіонату  відібрали 10 учасників на Чемпіонат світу серед жінок до 23 років, що відбудеться в жовтні в Албанії.

Серед спортсменок Хмельницької області  кращі результати показала Анна Войтова. У неї друге місце у ваговій категорії 57 кілограм та третє  у 55 кілограмів, друге місце у Галини Олексіївської, бронзові нагороди у Анни Карбовської та Ольги Щебетюк.

" " " "