ЧЕРЕЗ ОБСТРІЛИ РУХ КОМУНАЛЬНОГО ТРАНСПОРТУ БУВ УСКЛАДНЕНИЙ. СИТУАЦІЯ У ВІВТОРОК ЗМІНИЛАСЬ

124

Через обстріли росії енергосистема міста зазнала руйнувань. Як наслідок рух комунального транспорту частково зупинився. Замість тролейбусів вулицями міста курсували автобуси. Послуга із пільгового проїзду була тимчасово недоступна. На зупинках цими днями побільшало людей. Чи змінилась ситуація у вівторок?

Для пільгових категорій населення тролейбус та комунальні автобуси дійсно переважаючий вид транспорту. Проте через російські обстріли маршрути комунального транспорту зазнали змін. Ситуація в енергосистемі була надто складна. Тож після обстрілу 22 березня на маршрути тролейбуси не вийшли, аби не перевантажувати лінії живлення.

За кілька днів ситуація змінилась. У вівторок на дорогах побільшало електротранспорту. Хоча люди і очікують на зупинках – причину таких змін розуміють.

Телефоном директор підприємства Електротранс повідомив – на маршрути у вівторок вийшло  50 тролейбусів. А це більшість рухомого складу.

Пільговий проїзд  під час руху автобусів був недоступний. Тепер, за словами керівника Електротрансу – система налагодилась. Повністю відновити рух тролейбусів підприємство зможе до кінця тижня. Адже роботи в енергосистемі тривають.

" " " "