ЧЕРГОВА ПАРТІЯ ПІДТРИМКИ ДЛЯ ВНУТРІШНЬО ПЕРЕМІЩЕНИХ ОСІБ

351

Чергова допомога для внутрішньо переміщених осіб. У театрі імені Михайла Старицького сьогодні розпочався наступний етап отримання допомоги продуктових сертифікатів для ВПО. За кілька днів планують роздати близько п’ятисот ваучерів.

Олена разом із донькою влітку виїхали із Херсона. Каже все заради дитини, аби вона не чула вибухів, жила та навчалася в нормальних умовах. ЇЇ чоловік із 24-го лютого став на захист України. Місяць переховувався у Херсоні. Далі вдалося виїхати та взяти до рук зброю.

Прийшла отримати сертифікат для придбання продуктів пані Руслана. Жінка також родом із Херсонщини. До Хмельницького переїхала в квітні. Сюди привіз чоловік, сам же пішов у військкомат, а далі на фронт. Жінка каже, додому хочеться, але повертатися наразі нікуди, від будинку залишилися лише стіни та згарище.

Впродовж кількох днів тут будуть роздавати сертифікати тим переселенцям, рідні яких  борються з окупантами.

Роздача таких сертифікатів стала можливою завдяки поїздці голови Хмельницької обласної ради Віолети Лабазюк до Сполучених Штатів Америки на запрошення благодійної організації «August Mission». В результаті американці надали фінансову допомогу, яку спрямували для надання продуктових сертифікатів.

" " " "