ЦЕНТР РЕКРУТИНГУ В ХМЕЛЬНИЦЬКОМУ

278

Рекрутинговий центр розпочав роботу в цнапі за адресою Соборна, 16. Тут немає примусу, лише доступ до всієї інформації, яка потрібна потенційним рекрутерам для майбутньої служби.

Інформацію, бажаючим стати частиною війська, надають цивільні фахівці, які пройшли відповідне навчання. У базі є близько 10 тисяч вакансій, усіх можливих військових підрозділів.

Декілька років тому, вступити до лав Збройних Сил України вирішила і Ірина. За плечима дівчини – пекла Майдану та спеціальність історика. Каже, готова стояти за Україну, аби тягар війни не несли наші діти, тож сьогодні прийшла до центру рекрутингу.

У центрі, окрім фахівців, будуть працювати й представники різних військових підрозділів, аби відразу на місці інформувати про переваги служби саме у цьому підрозділі та вимоги до кандидатів. До слова, рекрутинговий центр перший в області, тож чекають не тільки хмельничан, а й жителів громад з усього регіону.

Рекрутинг в українській армії працює. Це підтверджує представник окремого полку сил спеціальних операцій Рейнджер. Більшість його військовослужбовців обирались саме таким шляхом.

Центр рекрутингу української армії це майданчик, де чекають військовозобов’язаних, та готові допомогти, зважаючи на досвід, освіту, навички та вподобання.

Тож якщо ви маєте бажання бути частиною сил оборони, та одночасно маєте сумніви, без роздумів звертайтесь до центру рекрутингу. Ба більше, консультацію можна провести й анонімно.

" " " "