ЦЕНТР ВИДАЧІ ГУМДОПОМОГИ

401

У Центрі видачі гуманітарної допомоги Хмельницькій обласної ради розвантажують черговий вантаж. Сьогодні це медикаменти, засоби гігієни і теплі речі від американської благодійної організації «August mission». Хмельницька обласна рада співпрацює з іноземними партнерами від початку повномасштабного російського вторгнення.

Від березня допомогу тут отримали понад 40 тисяч переселенців. Консультанти центру кажуть,- багато людей приїхали у літньому вбранні, а дехто взагалі без речей. І ця допомога їм вкрай необхідна.

Спільними зусиллями міжнародних благодійних організацій, волонтерів, представників бізнесу, і простих хмельничан у центрі можна знайти найнеобхідніші речі.

Люди, котрі не з власної волі опинилися без даху над головою тут можуть отримати найнеобхідніше, – одяг, взуття,засоби особистої гігієни, дитячі речі та продукти. Волонтери кажуть, – зараз найбільша необхідність у теплих речах.

Хмельничан закликають також долучатися до посильної допомоги. Центр видачі гуманітарної допомоги Хмельницької обласної ради працює тричі на тиждень,- у понеділок, середу і п’ятницю.

" " " "