ДЕ НАВЧАЮТЬ НА ВЕТЕРИНАРА

184

Анна Лазоренко приїхала до Кам’янця-Подільського з Хмельницького, щоб здійснити свою мрію. Вона навчається на ветеринара в Подільському державному університеті. При виборі професії та вищого навчального закладу вирішальними факторами стали любов до тварин та бажання допомагати їм.

Аліна Рущак закінчила Відокремлений структурний підрозділ Подільського державного університету «Кам’янець-Подільський фаховий коледж»,  де здобула освітньо-кваліфікаційний рівень молодшого спеціаліста. Продовжила навчання в університеті, щоб мати диплом магістра. Каже, професія ветеринара потребує постійного вдосконалення. Теоретичні знання студенти застосовують на практиці.

Багато знати й любити тварин – одні з головних критеріїв, яким повинен володіти ветеринарний лікар, вважає Віктор Гоюк, декан факультету ветеринарної медицини і технологій у тваринництві Подільського державного університету.

На факультеті ветеринарної медицини і технологій у тваринництві Подільського державного університету навчається 4 сотні студентів. Після отримання ступеня магістра вони можуть працювати в різних компаніях або як приватні ветеринари.

" " " "