ДЕНЬ МЕДИКА

423

В актовій залі обласної лікарні людно. З нагоди професійного свята дня медика  відзнаки та нагороди отримали ті, хто щодня рятує життя в тилу, їздить на фронт та долучається до волонтерського руху. Сумлінних та відповідальних працівників медичної галузі відзначили грамотами та подяками Хмельницької обласної ради.

Нині заклади охорони здоров’я мають потужний професійний кістяк.

З роками медичні послуги стають сучаснішими, в ногу із часом ідуть і лікарі. Вони навчаються, удосконалюють свої навички та готові до будь-яких викликів.

Чимало медиків нині мобілізовані та рятують життя військових на фронті. Після коронавірусу це черговий виклик для людей у білих халатах.

Попри складнощі у роботі, безсонні ночі та тривоги медики ні на мить не зраджують свого покликання – тож радіють кожному одужанню та кожному врятованому пацієнту.

У непрості часи на галузь охорони здоров’я спрямовують фінансову підтримку з Хмельницької обласної ради. В нашій області медичні послуги отримує не лише місцеве населення, а й поранені та вимушено переміщені особи, каже голова Хмельницької обласної ради Віолета Лабазюк.

Лікарі запевняють – боронитимуть свій фронт. Аби найшвидше була перемога! А професійне свято спонукає ще якісніше виконувати свою роботу, бо це не лише повсякденна праця, а й покликання.

" " " "