ДОБРІ СПРАВИ ВІД ЧИСТОГО СЕРЦЯ

240

20 років любові та милосердя. Хмельницький Карітас відзначив річницю від дня заснування. Кожен з волонтерів покликаний сюди душею та бажанням допомагати ближнім. З початку повномасштабного вторгнення роботи у волонтерів збільшилося. В  пріоритеті – підтримка переселенців.

Приготування гарячих обідів є одним із основних завдань з яких складається проект Реагування на надзвичайні ситуації внаслідок бойових дій в Україні. Він розпочав діяти з перших днів війни.

Окрім харчування, та задоволення першочергових потреб волонтери карітасу допомагають переселенцям знайти житло, роботу та допомагають матеріально. Команда, у якій на початках було всього лиш декілька людей переросла у велику, дружню та міцну родину, яка завжди прийде на допомогу.

Щодня Карітас огортає теплом та допомогає сотням людей. Тож такі організації це додаткова підтримка для населення, зазначає голова обласної ради Віолета Лабазюк.

Надання гуманітарної допомоги, юридична, матеріальна та психологічна підтримка. І це ще не всі напрямки за якими працює карітас заради підтримки населення. Попереду в організації нові досягнення та цілі, та головне – мирне українське небо, яке допоможе у нових звершеннях.

" " " "