ДОПОМОГА ДЛЯ КОМУНАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ

184

Завдяки налагодженій співпраці з іноземними та вітчизняними благодійними організаціями до гуманітарного штабу Хмельницькоої обласної ради продовжує надходити  гуманітарну допомога. Далі її розподіляють для наших захисників, внутрішньо-переміщених осіб, комунальних закладів обласної ради.

Комфортні умови для пацієнтів лікарень та підопічних закладів соціального спрямування, що знаходяться у комунальній власності обласної ради є пріоритетними у її роботі. Від початку активних бойових дій навантаження на соціальні заклади відчутно зросло. Адже Хмельниччина стала прихистком для майже ста тисяч людей, котрі були змушені покинути домівки через війну.

Будь-яка допомога має велике значення в умовах війни та обмеженого фінансового ресурсу – кажуть керівники соціальних закладів.

Гуманітарний штаб Хмельницької обласної ради розпочав роботу з перших днів повномасштабного вторгнення. Від благодійних організацій, в тому числі іноземних, сюди надійшли сотні тонн гуманітарної допомоги. Далі її спрямовують нашим захисникам, Центру видачі гуманітарної допомоги облради та комунальним закладам Хмельниччини.

" " " "