ДОПОМОГА ПЕРЕСЕЛЕНЦЯМ З ЛУГАНЩИНИ

345

Після новорічно-різдвяних свят свою роботу  відновлює  Центр надання гуманітарної допомоги переселенцям з Луганщини. Там можна отримати гуманітарну допомогу та соціальну підтримку. На Хмельниччині наразі проживають понад 7 тисяч переселенців з Луганщини. Третина з них – в обласному центрі.

Олександр Опатенко до гуманітарного штабу для переселенців з Луганщини прийшов вперше. Навесні чоловік переїхав до Дніпра, а місяць тому до Хмельницького. Каже, – рідний Сіверськодонецьк не полишав до останнього.

Гуманітарний координаційний центр Луганської області у Хмельницькому був створений за ініціативи Гірської громади. До неї входило 11 населених пунктів. Це прифронтові села і селища Луганщини.

Гуманітарний штаб Гірської громади працює у Хмельницькому від 31 серпня. Тут надають різну допомогу тимчасово переміщеним особам з Луганщини.

70 % усіх внутрішньо переміщених осіб, яких прихистила Хмельниччина, мешкають в  обласному центрі. Щоб ефективно вирішувати їх проблеми – планують створити раду внутрішньо-переміщених осіб при міській раді.

Центр надання гуманітарної допомоги переселенцям з Луганщини у Хмельницькому працює з 9:00 до 13:00 щодня, крім вихідних та святкових днів за адресою: вулиця Кам’янецька, 122.

" " " "