ДРУГА ЗМІНА У «EKO LIFE ЗБРУЧ»

526

На березі мальовничого «Збруча», що поблизу села Зайчики на Волощині другий рік поспіль працює оздоровчо-патріотичний табір «Eko Life Збруч». У рамках проєкту «Поділля Мрій», започаткованого благодійним фондом сім’ї Лабазюк “Ми Поруч” безкоштовно відпочити у таборі мають змогу діти батьків захисників і захисниць України із різних Громад Хмельниччини.

Дорослі подбали аби діти хоч на деякий час забули про війну. Відпочинок на свіжому повітрі, ігри, розваги, творчі конкурси й спортивні змагання. Комфортні умови проживання, п’ятиразове харчування, цікаві локації для відпочинку і розваг. Цього року на території табору з’вився басейн. Тут завжди людно і весело.

У таборі ніколи нудьгувати. Кожна хвилина тут розписана. Щодня нові ігри, конкурси і розваги. Щодня нові знайомства і цікаві зустрічі. Сьогодні до табору завітали курсанти Національної академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького.

Прикордонники провели майстер – класи з рукопашного бою, показали у дії службових собак із пошуку вибухових речовин та затримання порушників, зняти відбитки пальців.

Під наглядом дорослих діти могли спробувати себе у ролі прикордонників, що затримують правопорушників. Бельгійська вівчарка малінуа по кличці «Зіко» одна із зірок патріотичного дня.

Цього року на дітей чекає ще більше розваг, комфортні умови перебування і нові локації. Протягом першої зміни в оздоровчо-патріотичному таборі «Eko Life Збруч відпочило 75 школярів батьки, яких боронять країну. На другу зміну приїхали 66 дітей захисників і захисниць із Волочиської громади.

Набратися сил до нового навчального року, відволіктися від тривожних подій сьогодення, запастися незабутніми спогадами – одні із головних завдань проєкту «Поділля Мрій». Цього року за сприяння  благодійного фонду сім’ї Лабазюк «Ми Поруч» планують оздоровити майже тисячу дітей із громад Хмельницького району.

" " " "