ДРУГЕ ДИХАННЯ

287

Щодня по 15 учнів ВПУ №11 набувають практичні навички на базі комунального підприємства «Електротранс». Сьогодні їх завдання підготувати салон тролейбуса до відновлення. Для цього знімають старі поручні, сидіння і обшивку.

У січні Костянтин Інютін отримує диплом. В 11 училищі здобуває професію «Рихтувальник кузовів. Електрозварник». Каже, робота подобається. А  коли бачить як містом курсує відновлений з одногрупниками тролейбус, відчуває гордість.

Виробничу дільницю на базі «Електротрансу» відкрили влітку минулого року. За цей час учні допомогли відновити 2 тролейбуси. До нового року – запланували ще один.

У Хмельницькому комунальному підприємстві «Електротранс» нараховується 104 тролейбуса. Щодня виходять на маршрути 75 машин.

У жовтні минулого року місто уклало з банком реконструкції і розвитку кредитну угоду на придбання півсотні тролейбусів. Через війну цей процес пригальмували, але співпрацю з міжнародними інституціями не припинили. Нові тролейбуси можуть  з’являться на дорогах міста після перемоги.

" " " "