ДРУГИЙ БЛАГОДІЙНИЙ АРТ-ЗАХІД ХГПА

231

У фоє обласної філармонії –  кипить благодійний ярмарок. Тут сувеніри, патріотична символіка. Більшість із виробів – ручна робота студентів педагогічної академії. До прикладу, створення такої краси як гердан – це довготривала праця. Тому й вартість виробу може становити кілька тисяч гривень.

Студенти, викладачі та волонтери об’єднались задля хорошої мети – зібрати кошти на підтримку одного із підрозділів, що нині захищає Україну від ворога. Спеціально до благодійного аукціону підготували понад 4 десятки цікавих лотів.

Це вже другий подібний  благодійний захід, який проводить академія. До такої патріотичної цілі долучились і хмельницькі артисти, які з початку великої війни також активно волонтерять.

Звісно, потреби на фронті чималі. Нині ж чимало колишніх студентів та викладачі закладу – у лавах Збройних сил. І підтримка рідних та знайомих піднімає бойовий дух захисників. Тому нема маленьких донатів – кожна гривня йде на закупівлю найнеобхіднішого.

Кожен із лотів цікавий своєю патріотичною символікою. Розмальовували гільзи студенти та викладачі – в кожному розписі закладена унікальність. І такі витвори мистецтва мали змогу придбати учасники благодійного аукціону.

Війна триває. Нашим захисникам на фронті щодня потрібні дрони та спорядження. Тому українці живуть волонтерством. На другому благодійному аукціоні студенти та викладачі академії зібрали для ЗСУ понад 270 тисяч гривень.

" " " "