ДИТЯЧЕ ВОЛОНТЕРСТВО

225

Захистити військових від дощу. Такою метою задався маленький волонтер. Більше 5-ти із половиною тисяч гривень на допомогу ЗСУ назбирав 8-ми річний Назар із Теофіполя. Хлопчик намалював до трьох десятків малюнків і продавав їх на місцевому ринку у рідному місті. Мама Назарчика розповідає, дитина вирішила самотужки допомогти українським військовим.

Сам маленький волонтер спочатку мав на меті назбирати 20 тисяч гривень аби закупити плащі-палатки для одного із підрозділів Збройних сил. Однак коли назбиралась кругла сума, мама порадила синові купити крім самого верхнього одягу і інші речі.

Альона каже, син хвилюється за захисників. Часто запитує маму, приміром як військові обходяться у таких складних погодних умовах.

Волонтер Олександр Попов каже, такі великі справи маленьких дітей творять перемогу. Тож вирішив віддячити хлопчику незвичайним подарунком. Це використаний тубус від гранатомета.

Перед від’їздом додому, Назар просить про ще одну річ – передати листа і патріотичний браслет тим військовим, що на східному напрямку.

" " " "