ЕФЕКТИВНІ ПЕРЕГОВОРИ В КРИЗОВІ ЧАСИ

203

Опанувати навички успішних перемовин. Представники волонтерської спільноти, бізнесу, керівники різних рангів зібрались у одному місці аби навчитись ефективно та результативно вести діалог. Практикум Ефективні переговори в кризові часи втілили у життя за ініціативи голови Хмельницької обласної ради Віолети Лабазюк, спільно з Агенцією регіонального розвитку та регіональним представництвом української платформи «Жінки в бізнесі».

Спеціалісти кажуть, зараз майже усі перемовини звелись до одного найскладнішого типу – жорсткого, який передбачає розмову з ультиматумами. І саме практикум допоможе учасникам прибрати пострадянські наративи, і приборкати більш приємний для обох сторін стиль.

Перемовини, ведення нарад, і навіть звичайні діалоги-  усе це змінилось з початком війни адже стресу та хвилювання у кожному дні стало більше. А окрім місцевих підприємств у місті з’явились і релоковані, які мають певні страхи відкритись та розпочати справу інколи з нуля.

Практикум переговорів це ще один приклад небайдужості влади до підприємців, бізнесу та усіх тут присутніх. Адже спілкування та вміння домовлятись це основа нашого сьогодення.

Такого роду захід не є останнім. У планах організаторів проведення цілої низки зустрічей, аби про правила успішних перемовин дізналось якомога більше людей.

" " " "