EKO LIFE – ЧАС ПРИГОД!

181

Прогулянки Збручем на катамаранах чи не найулюбленіше заняття у підлітків. З ними у плавання завжди вирушають вихователі. Та катамарани не єдина локація. На галявині, у затінку, інша група дітей малює патріотичні подарунки для військових.

Вселити віру, додати сил та просто підняти настрій – у кожного малюнку тут своя мета. Жарт, а у молодіжному мовленні мем, для захисників вигадав та переніс на аркуш Вітя.

Велику увагу в таборі приділяють фізичному розвитку. Мульти спорт, волейбол, футбол, біг. А після активностей вирушають спочатку в душ, а потім у басейн, аби тіло відпочило та охолодилось.

За словами дітей сумувати тут немає часу, адже потрібно взяти участь в усіх запланованих заходах, а їх тут доволі чимало.

І саме для психологічного розвантаження та океану гарних емоцій у 2022 році і заснували табір Eko life Збруч.

Та не розвагами єдиними. У таборі національно- патріотичного спрямування, двічі на день, по черзі, загони встають до найбільш відповідальної справи- плетіння маскувальних сіток. Для чого це потрібно робити діти і без пояснень знають. Тож за одну зміну вдається виготовити дві сітки.

Свій вільний час, за бажанням діти можуть провести у комфортних будиночках. Свій, 3-ьох кімнатний, нам показала Маргарита.

Для того аби були сили, 5 разів на день, підлітків харчують кухарі Полянського ліцею. В зв’язку із плановими відключеннями електроенергії готують інколи й вночі. Їх старання діти оцінюють на відмінно.

За бажанням, до дітей у табір, аби оглянути умови або просто поспілкуватися можуть приїхати рідні, як це зробили батьки одного із учасників.

Зупинятися на досягнутому благодійний фонд  сім’ї Лабазюк «Ми поруч» не планує. Задумів ще багато, один із них–збільшення території, аби плюси літнього табору відчули якомога більше дітей наших захисників.

Наразі ці майже 120 діток учасники 6 –тої відпочинкової зміни. А до кінця серпня таких змін буде ще шість. Загалом, за весь період роботи літнього табору в планах оздоровити близько 2 тисячі дітей.

" " " "