ФРАНЦУЗЬКИЙ ГУМОР НА ХМЕЛЬНИЦЬКІЙ СЦЕНІ — У ТЕАТРІ ЗІГРАЛИ КОМЕДІЮ «І.Т.С»

28

У Хмельницькому показали виставу «І.Т.С.» Режисеркою, яка заодно зіграла головну роль Зизель стала актриса Лариса Курманова. 25 вересня вона відзначатиме ювілей — 70 років. Тож постановка — це привітання колег по цеху з її днем народження. У жінки за плечима — понад 200 різноманітних ролей.

У французькій комедії з притаманним для цієї країни гумором йде розповідь про те, як жінки потрапляють у кумедну ситуацію. Вони подали оголошення, і кожна з чотирьох шукає щось інше — або квартиранта, або учня з музики. Проте претенденти плутаються і  блискуча гра акторів передає комічність ситуації. Як кажуть учасники постановки, гумор часом важче передати, ніж драму. До того ж гра відбувається на малій сцені театру.

У підсумку — кожен знаходить щось для себе. Тож випадковості невипадкові, а будь-які незаплановані ситуації — можуть мати позитивне вирішення. Саме таку думку можна прогледіти у фіналі комедії.

Французька комедія — це легка, проте цікава історія. В театрі кажуть, на такий жанр є попит, адже люди шукають релаксу.

Комедія «І.Т.С.» пройшла з аншлагом. Тому усіх глядачів, хто не встиг її побачити, артисти запрошують на 26 вересня. Традиційно, частину грошей від проданих квитків спрямують на підтримку ЗСУ.

" " " "