ГЕРОЇ БЕЗ ЗБРОЇ

30

У Хмельницькому привітали рятувальників з професійним святом. 17 вересня день – Героїв без зброї, що рятують життя на висоті, на землі, на воді і ліквідовують небезпеку під землею.

Від початку повномасштабної війни були поранені  350 рятувальників,  загинуло понад 100. Серед них – хмельницькі надзвичайники Сергій Севрук та Владислав Дворак, які пішли у небо за підвищеним рангом виклику.

Від початку року хмельницькі рятівники здійснили близько 8000 виїздів , врятували життя майже 9 десятків життів, сапери Хмельниччини продовжують працювати на звільнених територіях. У професійне свято рятувальникам Хмельницького гарнізону подякували за те, що рятують життя людей.

За самовіддану працю та з нагоди професійного свята рятувальники отримали нагороди, подяки, грамоти та нову техніку.

Загалом у поточному році матеріально-технічна база Хмельницького гарнізону повнилася на 18 одиниць пожежно-рятувальної та спеціальної техніки. Службове житло отримали 7 родин, а протягом останніх 9 років 116 сімей – власне омріяне житло.

Вони розбирають завали, гасять пожежі, рятують життя на воді і допомагають при обстрілах.

Рятувальники щоденно доводять, що у цій професії немає терміну придатності для сміливості та мужності. Справжні Герої без зброї, котрі завжди там, де потрібні найбільше.

" " " "