ГОРДІСТЬ УКРАЇНСЬКОЇ КОЗАЧЧИНИ

257

Ось так, активно та з горою неймовірних емоцій минули вихідні дітей військовослужбовців. Захоплюючий одноденний вікенд відбувся в рамках проекту «Поділля мрій» від благодійного фонду сім’ї Лабазюк “Ми поруч”. З десяток найрізноманітніших локацій зустрічали дітей у театрі імені Старицького. Однією із таких був майданчик із аквагримом.

Найбільше дітям сподобалась локація із книгами, малювання, а також можливість стати археологом та знайти рештки стародавніх артефактів. Окрім цього діточок частували смаколиками.

Малі нащадки козаків також познайомились та вивчили рухи старовинного українського танцю гопак. Кажуть, рухи складні, та вчити їх було весело та цікаво.

Попри щастя та посмішки у кожної дитини тут своя щемлива історія. Хтось чекає маму з війни, а хтось- батька. Ось і Віктор хвилюється за татуся, який незважаючи на поранення повернувся до строю.

Про дітей військовослужбовців завжди пам’ятають. Так, в рамках проекту «Поділля мрій» це вже не перший захід для школярів. Влітку 2022 року майже 2 тисячі дітей оздоровилися у таборах. Частинах з них присутні й на цьому заході.

Усі разом  діти переглянули захопливу виставу від акторів театру Старицького під назвою «Козаки. Дуже правдива історія». У ній козаки боролися зі злом, яке забрало усю сіль з маленького містечка.

Саме заради посмішок, та щасливого майбутнього дітей військові і встали на захист нашої держави. Попри страх, біль, та розлуку захисники міцно тримають зброю.

Незважаючи на складні будні в умовах війни дорослим все ж вдалось подарувати дітям океан щирих та незабутніх емоцій. І саме цим повинні займатись всі без виключення, допоки батьки маленьких українців виборюють нашу свободу.

На цьому діяльність проекту «Поділля мрій» від благодійного фонду сім’ї Лабазюк не закінчується. У планах команди- організація чергового відпочинку для дітей на весь літній період.

Втомлені, але такі щасливі  діти наших захисників завершили ще один день, який закарбується світлим спогадом у їх пам’яті.

" " " "