ХМЕЛЬНИЧЧИНА ОГОВТУЄТЬСЯ ВІД НАСЛІДКІВ АТАКИ 13 ТРАВНЯ

407

Хмельниччина оговтується від наслідків ворожої атаки. У ніч на суботу добряче дісталось 2 громадам. Чорноострівська громада виділила 5 мільйонів для тих, хто найбільше постраждав від вибухів. Загалом, різні руйнації зафіксовані у 16 селах.

Над усуненням наслідків атаки ворожих дронів працюють усі комунальні служби. Дітей відправили на онлайн навчання, бо навчальні заклади також сильно пошкоджені. Загалом, внаслідок обстрілів постраждало близько 30 людей. Проте, на щастя, усі живі та не мають надскладних поранень. А от кількість будівель, що зазнали руйнації перевищила 1000.

Працюють комунальники усі вихідні. Хмельницька громада використала свої матеріальні резерви, допомагають міжнародні організації. Підтримали і інші громади – шифером та працівниками.

Великої руйнації зазнали культурні заклади та промзона Гречан. За матеріальними збитками ця атака в сотні разів потужніша за всі попередні. На гарячу лінію 1580 продовжують надходити заяви з проханнями про виділення шиферу чи матеріальну допомогу.

Роботи над відновленням житла, промислових будівель та адмінприміщень тривають. Спеціальна комісія обстежуватиме зруйновані об’єкти. Адже про остаточну суму збитків від ворожої атаки поки говорити зарано.

" " " "