ХМЕЛЬНИЧЧИНА ПІСЛЯ АТАКИ

106

Хмельниччина оговтується після ранішньої атаки. 0 5:30 у місті прозвучав сигнал тривоги, а о 8 ранку – перші вибухи. Травмованих та загиблих в місті та області не має, а от пошкодження є.

Про пошкодження об’єктів енергетичної інфраструктури повідомив Хмельницький міський голова. Олександр Симчишин на своїй сторінці у фейсбук написав, що над ліквідацією наслідків посильно працюють усі служби.

Цитата «Чергова масована терористична атака по всій країні. Працювали наші сили ППО. Разом із тим, маємо пошкодження обʼєктів енергетичної інфраструктури у нашій громаді. Зважаючи на загальну ситуацію в усій енергосистемі ситуація доволі складна. На разі, усі служби працюють над ліквідацією наслідків ударів терористів. Вже забезпечено водопостачання та роботу каналізаційного господарства в автономному режимі» називається цитата Симчишин!!!

Постраждали об’єкти не тільки в місті, вибухи та їх наслідки чули й в області. Ба більше, шматок російського залізяччя приземлився просто на подвір’я хмельничанина.

За наказом голови обласної військової адміністрації в місті та області розгорнулися цілодобові Пункти незламності, де мешканці можуть зарядити мобільні пристрої, й не тільки. Наразі у місті Хмельницькому пункти працюють поблизу Агори, кінотеатру імені Шевченка та в районі гречани, орієнтир супермаркет АТБ.

Загалом російські окупанти запустили по Україні більше сотні ракет та шахедів різних типів. Ракетний удар був націлений перед усім на критичну цивільну інфраструктуру. Тож по всій Україні діють аварійні відключення. Та скрізь працюють ремонтні бригади, тож електрику обов’язково повернуть.

" " " "